ELAZIĞ / MERKEZ - Doğukent Ortaokulu

May

Okulumuz rehber öğretmenleri eşliğinde LGS sınavı öncesi gezi düzenlendi. Gezide Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi ve Kaya Karakaya Fen Lisesi ziyaret edildi.

May

27-30 Nisan tarihleri arasında MUŞ ilinde yapılan YILDIZLAR HENTBOL grup Birinciliği müsabakalarında Okulumuz yıldız erkeklerde son 32 okul arasına kalarak Türkiye Yarıfinallerine katılacaktır.Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Engin Doğan'ı tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz yıldız erkekler futbol takımımız grubundaki tüm maçları kazanarak  il birincisi olmuş ve ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Abdülkerim Hamzaoğulları hocamızı tebrik ederiz.

Mrt

Doğukent Ortaokulu Hentbol Yıldızlar takımımız erkeklerde İl birincisi kızlarda il ikincisi olmuştur. Yıldız Erkek Hentbol takımımız  grup müsabakalarında ilimizi temsil edecektir. Öğrencilerimize grup müsabakalarında başarılar diler,  emeği geçen Beden eğitimi öğretmenimiz Engin Doğan ve eski öğrencilerimizden Yunus Altuner'e teşekkür ederiz.

Ock

Ock

Ara

Gelenek yine bozulmadı. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Doğukent Ortaokulu küçük erkekler ve kız  Hentbol takımımız Elazığ 1. Olarak İlimizi temsile devam edecektir.Emeği geçen herkese teşekkür eder, bu başarıyı yaşatan sporcularımızı kutlarız.

Ara

Haz

Okulumuz Küçükler Hentbol Takımı, İlimizi temsilen katıldığı  Türkiye Finallerini tamamlamış, 3.lük kupasını ilimize getirmiştir. Başta Öğretmenimiz Engin DOĞAN olmak üzere öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizin  ailelerine destekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Bu yıl 16.sı Düzenlenen 2204-B TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Değerler Eğitimi alanında okulumuz öğrencileri İbrahim Arıkan, Esma Cirit, Mirac Güzel'in hazırladığı ve danışmanlığını Vildan Cihan'ın yaptığı "Değerlerin İzinde, Bilgilerin Peşinde, Adım Adım İlerle" isimli proje Malatya Bölge finalinde 1. Olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Haz