ELAZIĞ / MERKEZ - Doğukent Ortaokulu

Cevat BOZKUŞ - Müdür

1965 yılında Sivrice´de doğan Cevat BOZKUŞ ilköğretim ve ortaöğretimini  Sivricede tamamladıktan sonra 1984 yılında Malatya Meslek yüksek okulu inşaat teknikerliğini,1990 yılında Fırat Üniversitesi Fen edebiyat fakültesi kimya bölümünde mezun olduktan sonra 1993 yılında Çanakkale Çan ilçesi Koca yayla ilköğretim okulunda fen bilgisi öğretmeni olarak göreve başlamıştır.Daha sonra sırasıyla  Elazığ mezre ortaokulu,Sıdıka Avar kız meslek lisesi, Sivrice Atatürk ilköretim okullarında Fen ve Teknoloji öğretmenliği.Sivrice Cumhuriyet ilköğretim okulunda Müdür yardımcısı görevlerinde bulunmuştur.İlk defa ve yeniden Müdür atama mülakatında  başarlı olduktan sonra 15 aralık 2014 tarihinde Sivrice cumhuriyet ortaokulu müdürlük görevini 01.08.2023 Tarihine kadar yaparak daha sonra bu tarihte de Doğukent Ortaokulu Müdürlüğüne atanmıştır. Evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.