ELAZIĞ / MERKEZ - Doğukent Ortaokulu

Mrt

6 Mart Çarşamba günü Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen tatbikatımızda, süreç yönetiminde görev alan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

04 MART 2024 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK DERS PROGRAMIMIZ HAZIR.

Şbt

Oklulumuz futbol yıldızlar takımı, il genelinde yapılan maçlarda gösterdiği üstün başarısını il birinciliği ile taçlandırdı. Emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

2024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLUP BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER  EK-1 FORMU VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR.

Ock

Okulumuz Çok amaçlı salonunda öğrencilerimize "Milli Teknoloji Hamlesi Yolculuğunda Teknofest" konulu eğitim semineri verildi.

Ock

Ara

İl geneli yapılan turnuvada, kız  Hentbol takımımız Elazığ İkincisi olmuştur. Erkek  hentbol takımımız ise 1. Olarak İlimizi temsile devam edecektir.Emeği geçen herkese teşekkür eder, bu başarıyı yaşatan sporcularımızı kutlarız.

Ara

İlimizde yapılacak olan münazara yarışmasına hazırlık amacıylan sınıflar arası ön eleme turnuvası yapıldı. Altı şubemizin katılım gösterdiği Münazara yarışmasında kazanan, 1385 puan alan 5/H Sınıfı oldu. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, etkinlikte görev alan Abdulsamet DAŞ, Derya KEŞKEK, Filiz TOZKOPARAN, Emrullah BİROĞLU,Hayri COŞKUN, Hatice KAYGUSUZ ve Yusuf AYDEMİR öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Modern Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, ebedi başkomutan, Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 85'inci yılında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle saygıyla andık.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Doğukent Ortaokulu olarak, ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşları, gazilerimiz ve ebediyete göçmüş şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun!

Eyl

Değerli velilerimiz, bakanlığımızın bir çalışması olarak Ebeveynlerin Siber Zorbalık Farkındalığı ve Dijital Ebeveynlik Öz yeterlilik Düzeylerinin Belirlenmesi: Türkiye Geneli Kesitsel Bir Araştırma anketini 20 Ekim 2023 tarihine kadar aşağıdaki linkten doldurmanızı rica ederiz.

Haz

Doğukent Ortaokulu Erkek Hentbol Takımımız, Türkiye Finallerinde tüm rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu.